www.utilajepvc.com

Tehnologia fabricarii elementelor de tamplarie PVC, debitarea si armarea cercevelelor, lipirea si debavurarea cercevelelor, masurare.

Masurarea golurilor sau a ferestrelor si usilor ce trebuiesc inlocuite este cea mai importanta operatiune din procesul de fabricatie.

Polistiren decorativ

Polistiren Decorativ
Utilaje plastice, pungi, saci

Utilaje plastice, pungi, saci

Masurare. Masurarea golurilor sau a ferestrelor si usilor. Tehnologia fabricarii elementelor de tamplarie PVC.

Masurare.

Masurarea tamplarie pvcMasurarea golurilor sau a ferestrelor si usilor ce trebuiesc inlocuite este cea mai importanta operatiune din procesul de fabricatie. O greseala la acest nivel poate compromite ireversibil intreaga lucrare. Chiar si in cazul in care tamplaria noua se monteaza in goluri pregatite anterior, este necesara efectuarea de masuratori la fata locului deoarece pot apare diferente intre proiect si realitate.Dimensiunile care se iau in considerare la masurare sunt inaltimea si latimea golului. Deasemenea se masoara si grosimea peretelui pentru a stabili dimensiunile glafurilor si a pervazelor exterioare. In figura urmatoare am reprezentat golul din perete si dimensiunile cele mai importante.
La masurare se au in vedere urmatoarele:
Intotdeauna se masoara ambele inaltimi si ambele latimi si se ia in considerare cea mai mica dintre ele intotdeauna se masoara diagonalele golurilor pentru a verifica daca colturile sunt in unghi de 90 de grade, in cazul in care diagonalele difera, inseamna ca golul nu este dreptunghiular lucru de care se tine cont la stabilirea dimensiunilor tamplariei
Dimensiunile masurate se noteaza pe o schita intocmita impreuna cu clientul. Eventualele adaosuri tehnologice sau dimensiunea profilelor de legatura se iau in considerare in urmatoarea etapa, la proiectare. Tot acum se stabilesc, impreuna cu clientul, numarul si tipul deschiderilor pe care le va avea tamplaria, elementele de feronerie ce urmeaza sa fie folosite, precum si tipul de geam termoizolant folosit. Clientului i-se vor prezenta in aceasta etapa si eventualele oferte de glafuri, plase impotriva insectelor, jaluzele, rulouri,.
Exista elemente specifice care deosebesc masuratorile pentru ferestre de masuratorile pentru usi:

 

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Flikr DeliciosLinkedinYoutube

Designed by M&C